A Háló Jazz Klub is évadot nyit szeptember 8-án

2020. szeptember 06.

A Háló Jazz Klub minden hónap második keddjén tartja zenés összejöveteleit, immár 12. éve. Művészeti vezetője a kezdetek óta Deseő Csaba jazz hegedűművész, szervezőtársa Schön György. A klub különlegessége, hogy a zenei részen felül van egy beszélgetős blokk is. A belvárosi, Semmelweis u. 4 alatt található, utcára nyíló helység (Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4) a koncertek harmadik, most már állandónak mondható helyszíne. A jazz esteken kívül klasszikus zenei esteket, táncházat, népzenei dúdolót, különböző közéleti és ismeretterjesztő előadásokat, színi előadásokat, családos- gyermek- és más közösségi programokat is szervez itt a Háló Egyesület. Itt működik a fotós berkekben ismert, minden hétköznap délután nyitva tartó Kolta Galéria is.  A jazz sorozatban a magyar jazzélet élvonalbeli képviselői lépnek fel.

Szeptember 8. kedd 19:00 (minden hónap második keddjén) Háló Jazz Klub 110! - Kalmár Zoltán Quartet - Raboczki Balázs - szaxofon, Horváth Balázs - zongora, Fónay Tibor - bőgő, Kalmár Zoltán - dob. A zenekar a hard bop műfajhoz sorolható, melyet olyan előadók képviseltek, mint Wayne Shorter, Joe Henderson vagy John Coltrane. A műsoron többek között az ő szerzeményeik, illetve saját kompozíciók szerepelnek.
Sorozatszerkesztő, művészeti vezető: Deseő Csaba. Zene, beszélgetés és találkozás. A koncert támogatója az NKA Hangfoglaló programja. A 13. évad nyitóestje. A belépés: 1500,- Ft

https://www.facebook.com/events/644450169508741

Szeptember 16. szerda 19:00-21:00 Ars Sacra Fesztivál - Nagy János Trió - jazz koncert! Nagy János Erkel-díjas zeneszerző, jazz-zongorista hosszú évek óta a műfaj nagykövete, meghatározó alakja. A Trió tagjai: Nagy János Yancha –billentyűs hangszerek, Frankie Lato – hegedű, Joubert Flóra – dob. A műsoron Nagy János szerzeményei: Árulótánc, Levél, Késő este, Western, Kanásztánc, Vallomás. Az Ars Sacra Fesztivál kiemelt produkciója. A belépés ingyenes, adományokat az S4 fenntartására örömmel elfogadunk.

https://www.facebook.com/events/323475439083833

A rendezvényekre a mindenkori előírásoknak megfelelő módon és létszámban biztosítják a belépést, érkezési sorrendben.