fbpx

Elmarad: Háló Jazz Klub 112. - Sárik Péter Trió X Bartók

2020. november 03.

A Háló Jazz Klub minden hónap második keddjén tartja zenés összejöveteleit, immár 12. éve. Művészeti vezetője a kezdetek óta Deseő Csaba jazz hegedűművész, szervezőtársa Schön György. A klub különlegessége, hogy a zenei részen felül van egy beszélgetős blokk is. A belvárosi, Semmelweis u. 4 alatt található, utcára nyíló helység (Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4) a koncertek harmadik, most már állandónak mondható helyszíne. A jazz esteken kívül klasszikus zenei esteket, táncházat, népzenei dúdolót, különböző közéleti és ismeretterjesztő előadásokat, színi előadásokat, családos- gyermek- és más közösségi programokat is szervez itt a Háló Egyesület. Itt működik a fotós berkekben ismert, minden hétköznap délután nyitva tartó Kolta Galéria is.  A jazz sorozatban a magyar jazzélet élvonalbeli képviselői lépnek fel.

November 10. kedd 19:00 (minden hónap második keddjén) Háló Jazz Klub 112! - Sárik Péter Trió X Bartók: A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.
Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.
Sorozatszerkesztő, művészeti vezető: Deseő Csaba. Zene, beszélgetés és találkozás. A koncert támogatója az NKA Hangfoglaló programja.  A belépés: 1500,- Ft

Sárik Péter - zongora
Fonay Tibor - bőgő
Gálfi Attila - dob

https://www.facebook.com/events/2815328565382688/


A rendezvényekre a mindenkori előírásoknak megfelelő módon és létszámban biztosítják a belépést, érkezési sorrendben.