fbpx

A sárkányok idén is Esztergomba költöznek a hétvégére - Sárkányszelídítő Jazz Napok

2023. augusztus 03.

Augusztus 5-6-án immáron 6. alkalommal rendezik meg a Sárkányszelídítő Jazz Napokat.

Sárkányszelídítő Jazz Napok

Az esztergomi fesztivál szervezője, Vörös László a következőket nyilatkozta a hétvégi eseményükkel kapcsolatban:Most hétvégén újra sárkányt szelídítünk Esztergomban. Augusztus 5-6-án immáron 6. alkalommal rendezzük meg a Sárkányszelídítő Jazz Napokat. A helyszín továbbra is a Szentgyörgymezői Olvasókör családias légkörű, mégis fesztivál hangulatot idéző udvara lesz. A műsor összeállításában ismét a jazzé és a változatosságé volt a főszerep. Magyarország legkiválóbb jazz-zenekarai közül 7 különböző formáció koncertjét hallgathatja meg a közönség a két nap alatt. 

Stílusok tekintetében képviselteti magát a tradicionális vokális jazz, a modern mainstream, a fusion és a népi dallamokból építkező instrumentális jazz is. Remélhetően mindenki talál kedvére valót. A legfiatalalabb zeneszerető generációt pedig szombat délelőtt 10 órától várjuk a Kokopelli Jazz Matiné gyermekeknek szóló koncertjére. 

A borús, esős időtől sem kell megriadni, mert rossz idő esetén a koncerteknek az Olvasókör gyönyörűen felújított nagyterme ad otthont.”

 

Az alábbi szórólapon láthatóak a fellépő zenekarok.

Sárkányszelídítő Jazz Napok

 

Fotó: Sárkányszelídítő Jazz Napok

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005