fbpx

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
11
12
19

Harmónia Jazzműhely bemutatja #11: Balogh Roland & Zoltán duó karanténkoncertje - ÉLŐ

2020. június 19.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY sajnos még nem a Budapest Jazz Clubban, 2020. június 19-én, pénteken20 órai kezdettel bemutatja:  Balogh Roland & Zoltán karanténkoncertje

 A Harmónia Jazzműhely Alapítvány fontosnak tartja, hogy segítse a járvány miatt nehéz helyzetbe került jazz-zenészeket, ezért folytatódnak a koncertek péntekenként, igaz egyelőre nem a BJC-ben, hanem otthoni élő közvetítéssel.

Itt a honlapon is közvetíteni fogjuk a koncertet:

 

Hatalmas zenei empátia jellemzi ezt a virtuóz duót, ami nem is meglepő egypetéjű ikrek esetében. A gitáros BALOGH ROLAND 2009-ben első lett a Montreux Jazz Fesztivál gitárversenyén, ahol a zsűri elnöke Lee Ritenour volt. A rákövetkező évben megkapta a Junior Prima díjat. 2015-ben New Yorkban a Wes Montgomery tiszteletére megrendezett gitárversenyen képviselte Európát, ahol 2. helyezést ért el. 2016 júniusában megnyerte a Los Angeles-i Six String Theory gitárverseny fődíját is, amellyel együtt járt egy közös lemezfelvétel Lee Ritenour 2017-es lemezén. Testvérével, a billentyűs BALOGH ZOLTÁNnal együtt alapította a roppant sikeres Finucci Brothers kvartettet. 2010-ben elküldte jelentkezését a montreux-i jazz-zongoraversenyre, ahová a több száz jelentkezőből beválasztották, és ahol végül harmadik helyezést ért el. 2012-ben a floridai Jacksonville-ben megrendezett jazz-zongoraverseny keretében a világ 3 legjobb jazz-zongoristája közé sorolták.

 A koncert időtartama kb. 35-40 perc.

BELÉPŐJEGY NINCS, MERT A VERŐLEÁNYOK KARANTÉNBAN VANNAK. ZENÉSZEINKET TARTALÉKAINKBÓL FIZETJÜK, DE ELÉG SZERÉNYEN, MERT MÉG AZ ÉV ELSŐ NEGYEDÉRE SEM KAPTUK MEG A PÁLYÁZATON NYERT ÖSSZEGET ÉS A HÁTRALÉVŐ HÓNAPOKRA AZ NKA NEM AD EGYELŐRE SEMMIT.

AKIK MEGTEHETIK ÉS SZERETNÉNEK SEGÍTENI A JÁRVÁNY MIATT LEHETETLEN HELYZETBE KERÜLT ZENÉSZEINKEN,  UTALHATNAK TETSZÉS SZERINTI ÖSSZEGET AZ ALÁBBI SZÁMLÁRA, DE A MEGJEGYZÉS ROVATBA FELTÉTLENÜL ÍRJÁK ODA: "ADOMÁNY XY ZENÉSZNEK 2020.(hónap).(nap)-ján ADOTT KARANTÉNKONCERTJÉÉRT".

 

 

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY

1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.

Bank: MKB BANK ZRT

Bankszámla száma: 10300002-10442960-49020012

 

 A koncert élőben nézhető a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán:
https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaJazzmuhely

Valamint közvetítjük a MagyarJazz weboldalán is:

https://magyarjazz.hu

FOGYASZTÁSI KÉNYSZER NINCS, de van otthon sörből, borból, üdítőből rendes választék – akár minőségi koktél, nyugodtan idd meg. Nem kérünk érte extrát.