Harmónia Jazzműhely bemutatja #13: Kanizsa Gina - Lamm Dávid duó karanténkoncertje - ÉLŐ

2020. július 03.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY sajnos még nem a Budapest Jazz Clubban, 2020. július 3-án, pénteken20 órai kezdettel bemutatja:  Kanizsa Gina - Lamm Dávid duó karanténkoncertje

 A Harmónia Jazzműhely Alapítvány fontosnak tartja, hogy segítse a járvány miatt nehéz helyzetbe került jazz-zenészeket, ezért folytatódnak a koncertek péntekenként, igaz egyelőre nem a BJC-ben, hanem otthoni élő közvetítéssel.

Itt a honlapon is közvetíteni fogjuk a koncertet:

 

A gyönyörű hangú fiatal énekesnőt és dalszerzőt, Kanizsa Georginát a nagyközönség leginkább a 2017-es Euróvíziós dalfesztiválról ismerheti, ahol a Dal Felfedezettje díjat nyerte el és a döntőbe jutott a "Fall Like Rain" című dallal. 2019-ben kitüntetéssel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán mint jazz-ének tanár, diplomamunkáját a közösségi éneklés élménypedagógiai módszereiből írta. 2012 óta tagja a hatszoros nemzetközi versenygyőztes Jazzation énekegyüttesnek, amellyel számos európai országot bejárt, turnézott Oroszországban és Tajvanon is.

A gitáros-énekes-komponista Lamm Dávid aligha szorul bemutatásra. Ez a sokoldalú virtuóz zenész a jazz minden ágában otthonosan mozog. Kíséretben és szóló szerepben egyaránt lenyűgöző. Megismerhettük saját fantasztikus, grooveos együttese, a Delalamm élén, de játszott Szőke Niki ‘B’ Verziójában, Dés László zenekaraiban, a Csanyi-Lattmann Quartetben, a Sadant zenekarban, Szalóki Ági és Pálya Bea formációiban. Oszlopos tagja a Hendrix Projectnek és több saját formációt is vezet. Második önálló albuma 2019. novemberében jelent meg “Invisible” címmel, amelyet januárban teltház előtt mutattak be, a Művészetek Palotájaban.
A két zenész duója az autentikus, mainstream jazz repertoárra épül, időről időre azonban megszólaltatnak egy-két klasszikus pop dalt és néhány saját darabot is.

 

 A koncert időtartama kb. 35-40 perc.

BELÉPŐJEGY NINCS, MERT A VERŐLEÁNYOK KARANTÉNBAN VANNAK. ZENÉSZEINKET TARTALÉKAINKBÓL FIZETJÜK, DE ELÉG SZERÉNYEN, MERT MÉG AZ ÉV ELSŐ NEGYEDÉRE SEM KAPTUK MEG A PÁLYÁZATON NYERT ÖSSZEGET ÉS A HÁTRALÉVŐ HÓNAPOKRA AZ NKA NEM AD EGYELŐRE SEMMIT.

AKIK MEGTEHETIK ÉS SZERETNÉNEK SEGÍTENI A JÁRVÁNY MIATT LEHETETLEN HELYZETBE KERÜLT ZENÉSZEINKEN,  UTALHATNAK TETSZÉS SZERINTI ÖSSZEGET AZ ALÁBBI SZÁMLÁRA, DE A MEGJEGYZÉS ROVATBA FELTÉTLENÜL ÍRJÁK ODA: "ADOMÁNY XY ZENÉSZNEK 2020.(hónap).(nap)-ján ADOTT KARANTÉNKONCERTJÉÉRT".

 

 

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY

1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.

Bank: MKB BANK ZRT

Bankszámla száma: 10300002-10442960-49020012

 

 A koncert élőben nézhető a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán:
https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaJazzmuhely

Valamint közvetítjük a MagyarJazz weboldalán is:

https://magyarjazz.hu

FOGYASZTÁSI KÉNYSZER NINCS, de van otthon sörből, borból, üdítőből rendes választék – akár minőségi koktél, nyugodtan idd meg. Nem kérünk érte extrát.