Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
4
10
18
20
26
27
28
29
30

Harmónia Jazzműhely bemutatja: Bencze Alma Project 4

2019. máj. 13.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban május 17-én, pénteken 20.00 órai kezdettel a Bencze Alma Project 4-ral örvendezteti meg a nagyérdeműt.

Bencze Alma, ez a csodálatos hangú és hatalmas érzéssel daloló énekesnő, 26 évesen vett életében először énekórát. Azóta csak felfelé vezetett az út két megszakítással, mindkét alkalommal gyermekáldás okán. Aki ott volt a néhai Fábián Juli emlékkoncerten, az soha nem felejti el Alma lenyűgöző fellépését, amikor Juli egyik kedvenc dalát, a "Black Coffee"-t énekelte. Idén alakult legújabb formációja,  a Bencze Alma Project 4,  amely ez esetben rendhagyó, de roppant izgalmas felállásban lép a pódiumra. A zongorista ez alkalommal NAGY JÁNOS, Erkel-díjas zeneszerző lesz, aki zenekarvezetőként és zeneszerzőként egyaránt jelentős szerepet tölt be a hazai jazzéletben. Szólóban és számos formációban is láthatta már a közönség. Nagy János egyebek közt a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője és a European Mantra billentyűse is. A bőgős az új generáció egyik legjobbja, DÉNES ÁBEL. Az ötletekben gazdag és sokoldalú dobos, JOUBERT FLORA már évek óta Nagy János választott zenei partnere – és nem véletlenül.

Alma, akiről Angliában azelőtt senki sem tudott, nemrég hatalamas sikert aratott élvonalbeli angol jazz zenészekkel, akikkel akkor találkozott először.