fbpx
Print this page

BMC Ház és az Opus Jazz Club kinyit hétfőn

2021. máj. 30.

Május utolsó napján a BMC is kinyitja kapuit a közönség előtt. Ezzel együtt a jövő héten már az élő koncertek is elindulnak a jazz klubban.

Gitárosok az első hét műsorán: Gadó Gábor, a főként Franciaországban élő jazzgitáros, akit a pandémia alatt sokszor hallhattunk online, streaming adásban, a hét végén élő koncertet ad. Párniczky András jazzgitáros, akivel az év elején készült interjú, csütörtökön lép fel zenekarával az Opusban.

A következő héten pedig a novemberben elmaradt Magyar Jazz Szövetség 30. évfordulójára rendezett klubkoncertek is elindulnak, elsőként Bolba Éva énekesnő és Szili Róbert gitáros duóját hallgathatják meg, akik pályafutásuk legjellemzőbb, legfontosabb állomásait fedik fel a közönség előtt a dalaikon keresztül.
Másnap, a tavaly 100 éves Charlie Parker köszöntésére összeállt, Szakcsi Róbert vezette 5 tagú zenekar fogja kitágítani a hallójáratokat és a teret.

Érdemes nézni a jövő héttől az Opus honlapját, mert jobbnál jobb koncertek várják a közönséget, de itt a MagyarJazzen is követhetik az aktuális koncerteket a Koncertnaptárra kattintva.

További információ: https://opusjazzclub.hu/

 

 

 

Fotó: Irk Réka