fbpx

Harmónia Jazzműhely bemutatja: Liane Carroll - elmarad, helyette: Vörös Niki-Gyárfás István Quartet

2020. március 08.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban 2020. március 13-án, pénteken 20 órai kezdettel bemutatja: Liane Carroll - elmarad, helyette: Vörös Niki-Gyárfás István Quartet

 

Liane - nem indokolatlanul - attól tart, hogy Angliába való visszatérése alkalmával 14 napi karanténba kerül. Megkért, tolmácsoljam, hogy ez mekkora, nem anyagi, hanem lelki veszteség számára, mert imád titeket, a klubot, Jeszenszky Gyurit, Plútót és minket. Amint lehet, jönni fog.
A BJC téríti mindenkinek a befizetett jegyárat.

Liane helyett a lehető legmagasabb színvonalú "all-star" csapattal kárpótlunk titeket. VÖRÖS NIKI, kinek nemrég jelent meg második szenzációs albuma, aki már kétszer is teljesen lehengerelte a legendás londoni 606 Club igényes közönségét, vérbeli jazzénekesnő, fantasztikus érzéssel, merész fordulatokkal, ha kell, nem csekély humorral és egyedi, de mértéktartó improvizatív stílusban uralja a pódiumot. GYÁRFÁS PISTI, "GYAFI" a melodikus modern swing gitár koronázatlan királya, aki csodálatos összhangban játszott már többször is Nikivel, amikor saját együtteseik tagjai másutt voltak elfoglalva. A ritmus-szekcióban ez alkalommal HORVÁTH "PLUTO" JÓZSEF basszusgitározik, aki Liane Carroll választása volt mindig is ezen a hangszeren és a dobos a fantasztikus JESZENSZKY GYURI, aki Lianenak és Nikinek egyaránt kedvence. Nagyon élvezetes estének nézhettek elébe.

https://www.bjc.hu/programok/eloado/voros-niki-quartet/