fbpx

A MAO, Pátkai Rozina, Barabás Lőrinc a központi állami ünnepségen

2021. augusztus 19.

A MAO tripláz a Szent István Napi ünnepségen, Budapesten.

A Modern Art Orchestra 3 fellépését is nyomon követhetik, élvezhetik azok, akik augusztus 21-én a Gellérthegyre a víztározóhoz kirándulnak. Először ifjúsági sorozatát mutatja be, a MAO Creative Crew-t, ahol a mini, 5 fős formáció avatja be a fiatalokat egy rendkívüli zeneóra alkalmával az improvizáció rejtelmeibe. Ennek a kezdési időpontja 13 óra. 17 órakor a MAO Highlights-ra hallgató műsorukat adják elő, a legkedveltebb dalokat csokorba szedve. Majd a Szent István Napi ünnepséget a Bartók-feldolgozásukkal, a lemezen is megjelent Bartók 15 magyar parasztdallal zárják, ahol meghívott vendégek is lesznek: Dresch Mihály Gőz László Harcsa Veronika Lukács Miklós.

Pátkai Rozina már csütörtökön fellép zenekarával a Városligetben, a Pavilon Kertben 8 órakor.

Barabás Lőrincet pedig az Erzsébet téren lehet meghallgatni legújabb zenekarával 21:30-kor. Barabás Lőrinccel más műsorban is lehet találkozni, szombaton a Nehru Parton 18 órakor.

Augusztus 20-án Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint lép fel egy irodalmi műsorban a Nehru Parton 15:30-kor.

A Modern Art Orchestra koncertjével egy időben egy nagyszabású koncertre is sor kerül, ahol több jazz-zenész is képviselteti magát. Augusztus 21-én a Mandoki Soulmates lemezbemutató koncertjén Szakcsi Lakatos Béla is hallható lesz, de fellép Al Di Meola, Randy Brecker, Till Brönner és Richard Bona is.

Mándoki is Bartók zenéjét dolgozta fel, ahogy a MAO. A Szent István Bazilika előtt 20 órakor kezdődik a koncert.