Print this page

Háló Jazz Klub 111. - Bágyi Balázs New Quartet & Pocsai Kriszta

2020. október 08.

A Háló Jazz Klub minden hónap második keddjén tartja zenés összejöveteleit, immár 12. éve. Művészeti vezetője a kezdetek óta Deseő Csaba jazz hegedűművész, szervezőtársa Schön György. A klub különlegessége, hogy a zenei részen felül van egy beszélgetős blokk is. A belvárosi, Semmelweis u. 4 alatt található, utcára nyíló helység (Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4) a koncertek harmadik, most már állandónak mondható helyszíne. A jazz esteken kívül klasszikus zenei esteket, táncházat, népzenei dúdolót, különböző közéleti és ismeretterjesztő előadásokat, színi előadásokat, családos- gyermek- és más közösségi programokat is szervez itt a Háló Egyesület. Itt működik a fotós berkekben ismert, minden hétköznap délután nyitva tartó Kolta Galéria is.  A jazz sorozatban a magyar jazzélet élvonalbeli képviselői lépnek fel.

Október 13. kedd 19:00 (minden hónap második keddjén) Háló Jazz Klub 111! - Bágyi Balázs New Quartet & Pocsai Kriszta: The Jerome Kern Songbook. Tribute to Ella anyaguk után, korábbi sikeres együttműködésük folytatásaként Pocsai Kriszta énekesnővel 2019-ben egy tematikus új albumot készítettek a nagyszerű amerikai zeneszerző Jerome Kern munkáiból. Kern, a Gershwin testvérek mellett annak a korszaknak kiemelkedően termékeny és népszerű komponistája volt. 
Pocsai Kriszta - ének, Soso Lakatos Sándor - szaxofon, Oláh Dezső -zongora, Oláh Péter - bőgő, Bágyi Balázs - dob
Sorozatszerkesztő, művészeti vezető: Deseő Csaba. Zene, beszélgetés és találkozás. A koncert támogatója az NKA Hangfoglaló programja.  A belépés: 1500,- Ft

https://www.facebook.com/events/324924165245591


A rendezvényekre a mindenkori előírásoknak megfelelő módon és létszámban biztosítják a belépést, érkezési sorrendben.